Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilise ve papaz görmek

Rüyada kilise ve papaz görmek

Rüyada kilise ve papaz görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zahmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilise ve papaz gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsin.

Rüyada kilisede papaz görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kilise papaz görmek bol hayır duası alınacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kilise ve papaz görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, ticarette yol katedeceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilise papazı görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada papazdan kaçmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine inanılır.

Rüyada papazla konuşmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada camide papaz görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına inanılır.

Rüyada papaz görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments