Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilise gitmek

Rüyada kilise gitmek

Rüyada kilise gitmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada kilise gitmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya projeleri tamamlamak için bilgi toplamanız gerekiyor.

Rüyada kiliseye gitmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, aylık gelirinin artacağına tabir olunur.

Rüyada kilise gitmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarihi kilise görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, güzel günler görüleceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada evini kilise görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilisede kutsanmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada kilisede evlendiğini görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilisede gezmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada cami ve kiliseyi bir arada görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments