Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilise mezarlığı görmek

Rüyada kilise mezarlığı görmek

Rüyada kilise mezarlığı görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, daha büyük adımlar atılacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kilise mezarlığı gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım edebilir ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kilise mezarlığı görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilise yıkmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, iç açıcı sözlere işaret etmektedir.

Rüyada meryem ana kilisesini görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiliseye saklanmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet eder.

Rüyada kiliseden kaçmak yüzünün gülmeye başlayacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kilise anahtarı görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına inanılır.

Rüyada cami kilise görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilisede mum dikmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments