Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisede uyumak

Rüyada kilisede uyumak

Rüyada kilisede uyumak sevdikleri ile birlikte olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada kilisede uyumak gördüyseniz:

  • Kısa bir süre önce başlayan bir aşk ilişkisi karşı tarafın isteğiyle aniden bitebilir.

Rüyada kilisede uyumak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilise soymak aradaki buzların eritileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kilise ve cami görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, dertlerinin unutulacağına inanılır.

Rüyada kilisede oturmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kilisede ayin görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, çok sevileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada kilise gitmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada meryem ana kilisesini görmek kazançlı işlere girileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiliseye gitmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments