Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilise ve cami görmek

Rüyada kilise ve cami görmek

Rüyada kilise ve cami görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işarettir.

Rüyada kilise ve cami gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirmenize yardım edecek ilerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada kilisenin cami olduğunu görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Rüyada cami ve kilise görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada cami kilise görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami ve kiliseyi bir arada görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada kilise ve cami görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini kilisede görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çocuklarının fazla olacağına yorulur.

Rüyada kiliseyi gezmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilisede cenaze görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments