Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilise duvarı görmek

Rüyada kilise duvarı görmek

Rüyada kilise duvarı görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada kilise duvarı gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada kilise duvarı görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına alamet eder.

Rüyada kendini kilisede görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına alamet eder.

Rüyada kilisede kutsanmak insanlar tarafından sevileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına tabir olunur.

Rüyada kilise papazı görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, herkesin rahat edeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada kilise soymak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret eder.

Rüyada kilise temizlemek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine rivayet eder.

Rüyada kilisenin yıkıldığını görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilisede oturmak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, iyi geçiminin devam edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments