Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisenin içinde olmak

Rüyada kilisenin içinde olmak

Rüyada kilisenin içinde olmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, imkânsızı başaracağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilisenin içinde olmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Rüyada kilisenin içinde olmak özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilisede dua etmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilisede ayin görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine yorulur.

Rüyada kiliseden kovulmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilisede yıkanmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilise yıkmak kişinin hayırlı yollara gireceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada kilise papazı görmek kendisine kızacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiliseden kaçmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments