Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisede düğün görmek

Rüyada kilisede düğün görmek

Rüyada kilisede düğün görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, heveslerin söneceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilisede düğün gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ilerlemenizi engelleme veya durdurma eğilimi konusunda ikna olmuşa benziyorsunuz.

Rüyada kilise düğünü görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada kilisede düğün görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada kilisede dua ettiğini görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilise ve cami görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine yorulur.

Rüyada kilisede gezmek başına türlü işler geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına delalettir.

Rüyada kilisede mum dikmek en çetin zorlukların aşılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilise ve rahip görmek musibetlerin yaşanacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, işinden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami ve kilise görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments