Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilise kapısı görmek

Rüyada kilise kapısı görmek

Rüyada kilise kapısı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, zorlukları teker teker aşacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilise kapısı gördüyseniz:

  • Gereken zamanı ayırabilirseniz, hayatınızda kırılma noktası olabilecek şanslı olaylar yaşamaya adaysınız.

Rüyada kilise kapısı görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, yanlış adımlar atacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada kiliseye saklanmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilise gezmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalettir.

Rüyada kilisenin yandığını görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kilisede nikah görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kazancının hiç azalmayacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiliseye gitmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, işlerinin duracağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kilisede mum dikmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalettir.

Rüyada kilisede ayin görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments