Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisenin yıkıldığını görmek

Rüyada kilisenin yıkıldığını görmek

Rüyada kilisenin yıkıldığını görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilisenin yıkıldığını gördüyseniz:

  • İletişim, istediklerinizi elde etmeniz açısından önemli rol oynuyor.

Rüyada kilisenin yıkıldığını görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilisede abdest almak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kilise kapısı görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kilisenin cami olduğunu görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kilise ve rahibe görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, ağız tadından olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilisede olduğunu görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kilisede yatmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilisede görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments