Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kilisede görmek

Rüyada kendini kilisede görmek

Rüyada kendini kilisede görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kilisede gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada kilisenin cami olduğunu görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulur.

Rüyada kiliseyi gezmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada harabe kilise görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada kilisenin yandığını görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kiliseden kovulmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilisede yatmak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilisede nikah görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kiliseye gitmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments