Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçlı adam görmek

Rüyada kılıçlı adam görmek

Rüyada kılıçlı adam görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına tabir olunur.

Rüyada kılıçlı adam gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Rüyada kılıçla adam öldürmek bol kazanç elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada kılıçla adam kesmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işarettir.

Rüyada kılıç adam görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada kılıçlı adam görmek işin düzeltileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına işaret eder.

Rüyada kılıç balığı yakalamak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine yorulur.

Rüyada kılıç savaşı görmek kazancının çoğalacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada kılıç vermek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kılıç görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments