Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç vermek

Rüyada kılıç vermek

Rüyada kılıç vermek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kılıç vermek gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Rüyada kılıçla yaralandığını görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada samuray kılıç görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalettir.

Rüyada kılıç çiçeği dikmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada kılıçdaroğluunu görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada kılıçla saldırıya uğramak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla kafa kesmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada ışın kılıcı görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, çok büyük paralar kazanacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada kılıç kını görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments