Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç adam görmek

Rüyada kılıç adam görmek

Rüyada kılıç adam görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına delalettir.

Rüyada kılıç adam gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha iyi dinlemenizde fayda var.

Rüyada kılıçla adam kesmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç adam görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, şansızlığın kırılacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada kılıçla adam öldürmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine delalet eder.

Rüyada kılıçlı adam görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine delalettir.

Rüyada kılıç öpmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada küçük kılıç görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıçla yılan kesmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, emrinde insan çalıştıracağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine yorulur.

Rüyada kılıç kaldırmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments