Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayla dövüşmek

Rüyada babayla dövüşmek

Rüyada babayla dövüşmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet eder.

Rüyada babayla dövüşmek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konular belli alanlardaki başarınızı engelleyebilir.

Rüyada babayla dövüşmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, ilim irfan sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla dövüşmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanınla dövüşmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, işinde ustalaşacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşle dövüşmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kavga edip dövüşmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeklerle dövüşmek sıkıntılı günler yaşayacağına, zor durumların biteceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanla dövüşmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada horozla dövüşmek bazı ortaklıklar kuracağına, hayır vereceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments