Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç yarası görmek

Rüyada kılıç yarası görmek

Rüyada kılıç yarası görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıç yarası gördüyseniz:

  • Çok farklı olaylar yaratıcılığınızı besleyebilir veya ilham verici olabilir.

Rüyada kılıçla yaralandığını görmek faydalı şeyler yapacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işarettir.

Rüyada kılıçla yaralanmak karamsar olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine inanılır.

Rüyada kılıç yarası görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kılıç yarası almak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tarihi kılıç görmek mali olarak küçüleceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada kılıç çiçeğini görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, işlerin devam edeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına rivayet eder.

Rüyada kılıç kaldırmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada işlemeli kılıç görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments