Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keskin kılıç görmek

Rüyada keskin kılıç görmek

Rüyada keskin kılıç görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada keskin kılıç gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Rüyada keskin kılıç görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işaret eder.

Rüyada keskin bıçak görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok keskin bıçak görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılıç izi görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına işarettir.

Rüyada kılıçla adam kesmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine delalettir.

Rüyada samuray kılıç görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, dertlerinin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç balığı tutmak anne baba duaları alınacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, eline para geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, yüksek mertebeye geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments