Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbleye dönüp yatmak

Rüyada kıbleye dönüp yatmak

Rüyada kıbleye dönüp yatmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada kıbleye dönüp yatmak gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuda sizi aydınlatmaları mümkündür.

Rüyada kıbleye dönüp yatmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada kıbleye ters namaz kılan birini görmek yeni bir eve taşınacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kıbleye yönelmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada namazı kıbleye ters kılmak güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıble aramak muradın gerçekleşeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıbleye dönüp dua etmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıbleye ters durmak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıbleye karşı namaz kılmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments