Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye yönelmek

Rüyada kabeye yönelmek

Rüyada kabeye yönelmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, ihanete uğrayacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Rüyada kabeye yönelmek gördüyseniz:

  • Değişiklik iyi şansı beraberinde getirebilir.

Rüyada kabeye yönelmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine rivayet eder.

Rüyada kıbleye yönelmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Rüyada dine yönelmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eliyle yüzünü kapatmak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kabeyi beyaz görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına işaret eder.

Rüyada dükkanı kapatmak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada lamba kapatmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine tabir olunur.

Rüyada kabre toprak atmak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, sorunların biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments