Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbleyi ters görmek

Rüyada kıbleyi ters görmek

Rüyada kıbleyi ters görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerin hafifleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kıbleyi ters gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz.

Rüyada kıbleye ters namaz kılan birini görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ters kıble görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kazançların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıbleyi ters görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet eder.

Rüyada namazı ters kıblede kılmak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada kıbleyi ters durmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kavgaların büyüyeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine inanılır.

Rüyada namazı kıbleye ters kılmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments