Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kete yediğini görmek

Rüyada kete yediğini görmek

Rüyada kete yediğini görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kete yediğini gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya uzun vadeli sözler verilebilir.

Rüyada kete yediğini görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada içli kete görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, kötülüklerden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kete poğaça görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, bir yere taşınmaya, yeni çalışmalara girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kete yapmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kete almak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kete görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada misafire et yedirmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada patronla yemek yediğini görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments