Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kete yapmak

Rüyada kete yapmak

Rüyada kete yapmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, dertlerin biteceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine inanılır.

Rüyada kete yapmak gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evrakların gözden geçirilmesi gerekiyor.

Rüyada kete yapmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada kete yediğini görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, tebrik edileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada kete poğaça görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kete almak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kete görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada içli kete görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalet eder.

Rüyada icat yapmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada halka konuşma yapmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments