Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içli kete görmek

Rüyada içli kete görmek

Rüyada içli kete görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, her anlamda güçleneceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalettir.

Rüyada içli kete gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Rüyada içli kete görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada kete poğaça görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına inanılır.

Rüyada kete yediğini görmek kız çocuğunun olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet eder.

Rüyada kete almak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kete görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, bilgi ile donanacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kete yapmak günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, şansının kendisinden yana olacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine inanılır.

Rüyada ayran içtiğini görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç içe oda görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments