Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kete almak

Rüyada kete almak

Rüyada kete almak hak yolundan uzaklaşacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına rivayet eder.

Rüyada kete almak gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada kete almak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada kete yapmak rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kete yediğini görmek işlerini büyüteceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kete poğaça görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada içli kete görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Rüyada kete görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments