Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kestane şekeri görmek

Rüyada kestane şekeri görmek

Rüyada kestane şekeri görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, yaşama dört elle sarılacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, yükünün azalacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Rüyada kestane şekeri gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, verilmiş ya da verilecek sözlerin veya evrak işlerinin ileride hiçbir sorun yaşanmayacak şekilde detaylandırılarak ele alınması gerekiyor.

Rüyada kestane şekeri görmek yapılan hataların düzeltileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada ceviz ve kestane toplamak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kestane görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kestane yemek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, emeklerinin heba olacağına işarettir.

Rüyada evin içinde kestane görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işaret eder.

Rüyada pişmemiş kestane görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına işarettir.

Rüyada denizde kestane görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Rüyada kabuklu kestane görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments