Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepçeye binmek

Rüyada kepçeye binmek

Rüyada kepçeye binmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işarettir.

Rüyada kepçeye binmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Rüyada kepçeye binmek sevineceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kepçe satın almak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına inanılır.

Rüyada kulağı kepçe görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kepçeyle çorba içmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kepçeyle çukur açmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık kepçe görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, hayırlı bir eşe, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada kepçeyle balık tutmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, mutlu bir evliliğe delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments