Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat kepçesi görmek

Rüyada inşaat kepçesi görmek

Rüyada inşaat kepçesi görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, çok mutlu olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada inşaat kepçesi gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişebilir.

Rüyada inşaat kepçesi görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada kulaklarını kepçe görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Rüyada kepçe sürmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kepçe aracı görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kepçe görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine işaret eder.

Rüyada kepçe altında kalmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, ufkunun açılacağına tabir olunur.

Rüyada kepçe satın almak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kepçe kullanmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments