Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşık kepçe görmek

Rüyada kaşık kepçe görmek

Rüyada kaşık kepçe görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, layık olduklarına sahip olacağına, işlerin artacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşık kepçe gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara girmeniz olasıdır.

Rüyada kaşık kepçe görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine tabir olunur.

Rüyada kepçe kaşık görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, üzerinde kafa yoracağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalettir.

Rüyada kepçe sürmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine inanılır.

Rüyada kepçe operatörü görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada kulakları kepçe görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş kepçesi görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine yorulur.

Rüyada kepçe makinası görmek güzel günlerle tanışılacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına işarettir.

Rüyada çorba kepçesi görmek ilim irfan öğreneceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments