Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek

Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek

Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalet eder.

Rüyada kulağının kepçe olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Rüyada kulakları kepçe görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalettir.

Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kulaklarını kepçe görmek güven kaybı yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kulağı kepçe görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, her daim temkinli olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kepçe kulak görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kepçe kulak görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kepçe kullandığını görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kepçeyle toprak kazmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments