Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepçeyle balık tutmak

Rüyada kepçeyle balık tutmak

Rüyada kepçeyle balık tutmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunların son bulacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kepçeyle balık tutmak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Rüyada kepçeyle balık tutmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalet eder.

Rüyada kepçe kullandığını görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kepçeye binmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada kepçeyle çorba içmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kepçeyle ev yıkmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Rüyada kepçe kulak görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kepçe sürmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına işaret eder.

Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, işlerinin yolunda gideceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments