Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek

Rüyada evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işaret eder.

Rüyada evli bir çiftin tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinin veya rutin ödemelerin yeni yıldan önce düzene sokulması gerekebilir.

Rüyada evli çiftin tekrar evlendiğini görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada evli çifti tekrar evlenirken görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, şansının döneceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek mevki edineceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına işaret eder.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments