Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin hamile kaldığını görmek

Rüyada kendinin hamile kaldığını görmek

Rüyada kendinin hamile kaldığını görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, dileklerinin kabul olacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinin hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Daha az kafa karıştırıcı olmaya dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada ilişkiye girmeden hamile kalmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, korkularının yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kaldığını öğrenmek iş hayatında iniş yaşanacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına yorulur.

Rüyada ünlü birinden hamile kalmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılandan hamile kalmak alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli değilken hamile kalmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sevinçli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gayri meşru hamile kalmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments