Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun gelinini görmek

Rüyada komşunun gelinini görmek

Rüyada komşunun gelinini görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işaret eder.

Rüyada komşunun gelinini gördüyseniz:

  • Duygusal konular eski bir ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Rüyada komşusunu gelin görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Rüyada komşu gelini görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada komşu kızını gelin görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, tamamlanmadan kalacağına işarettir.

Rüyada komşunun kızını gelin görmek insanlara iş öğreteceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada komşunun gelinini görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, yokluk içine gireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun evine gitmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada komşunun hastalandığını görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, her gün daha fazla dolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments