Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin dişini çekmek

Rüyada kendinin dişini çekmek

Rüyada kendinin dişini çekmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, elindeki malların gideceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine işaret eder.

Rüyada kendinin dişini çekmek gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Rüyada kendi alt dişini çekmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, zaferlere doymayacağına alamet eder.

Rüyada çürük dişi çekmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan dişi çekmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kırık dişi çekmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, çok iyi işler yapılacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini dişini çekmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafa dişi çekmek işlerinin bollaşacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret eder.

Rüyada dişini kendi çekmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin dişini çekmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments