Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin asker olduğunu görmek

Rüyada kendinin asker olduğunu görmek

Rüyada kendinin asker olduğunu görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendinin asker olduğunu gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi doğru yönetmeye çalışmalısınız.

Rüyada askerle bakışmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada asker rütbesi görmek ağız tadından olacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu askere göndermek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada askerden kaçmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, rahat bir hayat süreceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine yorulur.

Rüyada asker kovalamak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada asker öldürdüğünü görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, evine haciz geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşi asker görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine yorulur.

Rüyada polis asker görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments