Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis asker görmek

Rüyada polis asker görmek

Rüyada polis asker görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kısmetinin kapanacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis asker gördüyseniz:

  • Uzun süreli tartışmalara girmek istemiyorsanız, duygusal konularda aşırılığa kaçmaktan veya sağlık konularında abartılı ifadelerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada asker yada polis görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis asker görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada asker polis görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret eder.

Rüyada polis ve asker görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker ve polis görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına inanılır.

Rüyada başkasının polis olduğunu görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret eder.

Rüyada trafik polisi görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, huzurunun artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments