Rüyada kendinin adet olduğunu görmek

Rüyada kendinin adet olduğunu görmek ekmeğin kesileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet eder.

Rüyada kendinin adet olduğunu gördüyseniz:

  • Belli önerilerinizi, planlarınızı veya teklifleri gözden geçirmeniz gerektiğini gösteren işaretleri görmezden gelmeyin.

Rüyada adetli bez görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet olacağını hissetmek ömrünün de uzun olacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erken adet olmak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine alamet eder.

Rüyada birinin adet olduğunu görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, işlerin aksayacağına alamet eder.

Rüyada tuvalette adet kanı görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki adet ay görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada adetli olmak bazı büyük çalışmalar yapacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adetinin gelmesini görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, yanlış anlaşılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top