Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini zayıflamış olarak görmek

Rüyada kendini zayıflamış olarak görmek

Rüyada kendini zayıflamış olarak görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yenileceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, mallarının artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini zayıflamış olarak gördüyseniz:

  • İş bülümü yapmanız gerekiyor.

Rüyada zayıf yılan görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada zayıflamış olmak onu darda bırakmayacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını zayıflamış görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada zayıf fare görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada babasını zayıf görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yeni mekânlara gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada zayıflamış olduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada birini zayıflamış görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalettir.

Rüyada ölen birini zayıf görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments