Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf fare görmek

Rüyada zayıf fare görmek

Rüyada zayıf fare görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zayıf fare gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Rüyada zayıf fare görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını çok zayıflamış görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zayıf yılan görmek kısmetinin hep açık olacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanı zayıflamış görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, çok eğleneceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini zayıf görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uzun ve zayıf yılan görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, yüzünde güller açacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya delalettir.

Rüyada zayıf bebek görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, istediği evde oturacağına, kısa süre içinde engelleneceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini zayıf görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments