Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ve arkadaşını hamile görmek

Rüyada kendini ve arkadaşını hamile görmek

Rüyada kendini ve arkadaşını hamile görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, işlerin kara geçeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini ve arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerinden itibaren belirli olumlu etkiler altındasınız.

Rüyada arkadaşının annesini hamile görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşını hamile görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya tabir olunur.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu duymak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olan arkadaşını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek tazeleneceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kendini ve arkadaşını hamile görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine inanılır.

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments