Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tek gözlü görmek

Rüyada kendini tek gözlü görmek

Rüyada kendini tek gözlü görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini tek gözlü gördüyseniz:

  • Negatif veya inatçı kişiler planlarınızı bozabilir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü olmayan birini görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalettir.

Rüyada tek gözle bakmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözlü insan görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözlü hayvan görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kapalı görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük üzüntüler olacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada tek gözünün çıktığını görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments