Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sarıldığını görmek

Rüyada arkadaşının sarıldığını görmek

Rüyada arkadaşının sarıldığını görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının sarıldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Rüyada arkadaşa sıkıca sarılmak kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada sınıf arkadaşına sarılmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, malvarlığının artacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşına sarıldığını görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının sarıldığını görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçını sarı görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşa sarılmak ağlamak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşa sarılmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments