Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşa sıkıca sarılmak

Rüyada arkadaşa sıkıca sarılmak

Rüyada arkadaşa sıkıca sarılmak kurtuluşa kavuşacağına, eşlerin ayrılacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşa sıkıca sarılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada arkadaşa sıkıca sarılmak kendini toparlayamayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, işlerinin ağırlaşacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sıkıca sarılmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine çok sıkı sarılmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine sıkıca sarılmak alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, keyifli olacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sıkı sıkı sarılmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine sıkıca sarılmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıkı sıkı sarılmak nimet bolluğu yaşayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, işlerin ters gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments