Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçını sarı görmek

Rüyada arkadaşının saçını sarı görmek

Rüyada arkadaşının saçını sarı görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, şeytana uyacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının saçını sarı gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Rüyada arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek bir beladan kurtulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçlarını sarı görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sarı saçlı arkadaşını görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını sarı saçlı görmek kurtuluşu yakalayacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçını sarı görmek başarıdan başarıya koşacağına, evini ve ailesini unutacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada en yakın arkadaşına sarılmak sorunlarının yakında biteceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşa sarılmak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada iş arkadaşına sarılmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments