Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suçlu birini görmek

Rüyada suçlu birini görmek

Rüyada suçlu birini görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, makam sahibi olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada suçlu birini gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Rüyada suçlu aramak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına alamet eder.

Rüyada suçlu görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hayırlı bir haber alınacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada suçluluk duymak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada suçlu duruma düşmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada suçlu hissetmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada suçlu öldürmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada suçlu bulunmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada suçludan kaçmak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments