Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini suçlu hissetmek

Rüyada kendini suçlu hissetmek

Rüyada kendini suçlu hissetmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, özlemlerini bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini suçlu hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Rüyada suçlu hissetmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kendini suçlu hissetmek sorunların çabucak halledileceğine, yolunda devam edeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada suçluyu saklamak ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına tabir olunur.

Rüyada suçlu görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir suçluyu yakalamak kırgınlık yaşanacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet eder.

Rüyada suçlu birini öldürmek hem de çok üzüleceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada suçlunun yakalandığını görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada suçlu yakaladığını görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments