Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yemeği hazırlamak

Rüyada ölü yemeği hazırlamak

Rüyada ölü yemeği hazırlamak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölü yemeği hazırlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler.

Rüyada ölü yemeği hazırlamak rahatının bozulacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birine yemek hazırlamak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, arkadaştan görülecek faydaya işaret eder.

Rüyada ölüye yemek hazırlamak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölülere yemek hazırlamak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü hazırlamak borç içinde bir yaşam süreceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret eder.

Rüyada ölüye sofra hazırlamak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada başkalarına yemek hazırlamak rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemekler hazırlamak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments