Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolluk hazırlamak

Rüyada yolluk hazırlamak

Rüyada yolluk hazırlamak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işarettir.

Rüyada yolluk hazırlamak gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canının sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada yolluk hazırlamak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yolluk görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına inanılır.

Rüyada beyaz yolluk görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil yolluk görmek fakirlerin güleceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yolluk yıkamak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, şansının ve bahtının döneceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada halı yolluk görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dokuma yolluk görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada uzun yolluk halı görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, asla harama bulaşmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments