Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mezarda gezerken görmek

Rüyada kendini mezarda gezerken görmek

Rüyada kendini mezarda gezerken görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada kendini mezarda gezerken gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varmalısınız.

Rüyada kendini mezarlıkta gezerken görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendini mezarda gezerken görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşiyle gezmeye gitmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Rüyada evde gezen böcek görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde gezen yılan görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada gezerken görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü gezerken görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalet etmektedir.

Rüyada yurtdışına gezmeye gitmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments