Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mağarada görmek

Rüyada kendini mağarada görmek

Rüyada kendini mağarada görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini mağarada gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Rüyada mağaradan çıkmak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mağarada kaybolmak iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına inanılır.

Rüyada mağaraya sığınmak sorunların günden güne daha da artacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarihi mağara görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine rivayet eder.

Rüyada mağarada kalmak iyileşme göstereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada mağarada olmak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Rüyada mağarada yüzmek kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada mağarada ışık görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yanlış adımlar atacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments